Brouwer Tuk hoofdsponsor SteevastOp 25 mei vierde volleybalvereniging Steevast de afsluiting van het zaalseizoen op haar vaste ‘honk’ De Waterwyck. Met als thema Hawaii kwamen de leden uitgedost in passende outfits samen voor een ouder-kindtoernooi voor de jeugd en mix toernooi voor de senioren. Naast de gezellige sfeer en sportiviteit was er ook aandacht voor een terugblik en vooruitkijken en werd de nieuwe hoofdsponsor Totaal Installateur Brouwer bekend gemaakt.

Voorzitter Frank Hagenus kondigde aan dat de vereniging Totaal Installateur Brouwer Tuk mag verwelkomen als officiële hoofdsponsor, wat o.a. inhoudt dat de seniorenteams van de vereniging de naam Brouwer Tuk / Steevast krijgen en de naam van de bekende installateur de komende drie jaar op de shirts van alle senioren prijkt. Brouwer was de afgelopen jaren al sponsor van afwisselend heren- en damesteams, maar heeft nu de stap genomen naar een grotere commitment en dat wordt zeer gewaardeerd. Eigenaren en broers Kees en Joop Brouwer kwamen voor de gelegenheid sfeer proeven en het contract ondertekenen en mochten van de leden een hartelijk applaus in ontvangst nemen. ‘Ik draag als oud lid en speler Steevast nog steeds een warm hart toe en ben blij dat wij als bedrijf in de gelegenheid zijn om de vereniging mede in stand te houden en ondersteunen. Maak er een mooi seizoen van!’ aldus Kees Brouwer.

Zowel de vereniging als de hoofdsponsor kijken uit naar een fijne samenwerking en zijn voornemens een aantal activiteiten te ontplooien om de sport en de vereniging meer bekendheid te geven in Steenwijk en omgeving.

Er was aandacht voor Ralph Stam van KlusIdee en José Been van Steenwijkerrijschool, die beiden een jeugdteam sponsoren. Helaas konden de overige sponsoren AH Van Etten, Kreuze Tanken & Wassen en Fysiotherapie Biemans niet bij de gelegenheid aanwezig zijn. Ook zij hebben commitment gegeven om de komende 3 jaar verbonden te zijn aan de vereniging.

Tot de start van het volgende seizoen zal de vereniging te vinden zijn op de beachvelden in De Groene Long. Geïnteresseerden zijn welkom om een keer mee te doen. Aanmelden kan via www.steevast.eu.

Totaal Installateur Brouwer Tuk nieuwe hoofdsponsor Steevast