Volleybalvereniging Steevast

Steenwijk

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging, neem dan contact op met onze ledenadministratie ledenadministratie@steevast.eu (Marike Veninga).

Aanmelden

Nieuwe leden mogen, voordat ze zich aanmelden, drie keer gratis trainen. Wil je verdergaan met volleyballen en lid worden, dan lever je bij de vierde training het ingevulde aanmeldingsformulier in bij de trainer.

Speelde je vorig seizoen bij een andere vereniging, vraag dan je spelerskaart op bij de oude vereniging en lever deze samen met het aanmeldformulier in.

Als je je aanmeldt tijdens een lopend seizoen, dan worden de verschuldigde contributie en de bijdrage voor de competitie naar rato berekend en ge├»ncasseerd met ingang van de eerst volgende incasso datum. De incasso’s worden uitgevoerd op 1 september, 1 november, 1 februari en 1 april.

Restitutie van reeds betaalde contributie is niet mogelijk.

Leden zijn verplicht om ervoor te zorgen dat er voldoende saldo op de betreffende rekening aanwezig is. Dit om een succesvolle incasso mogelijk te maken. Als een incasso wordt geweigerd om welke reden dan ook, dan zal er een factuur worden opgesteld om het openstaande bedrag binnen twee weken te voldoen (zie contributie).

Adreswijziging doorgeven

De ledenadministratie wordt verzorgd door Marike Veninga. Als je gegevens wijzigen kun je haar informeren. Zodoende blijf je op de hoogte van en door Steevast. Wijzigingen kun je mailen naar ledenadministratie@steevast.eu.

Huishoudelijk reglement

Meer informatie over lidmaatschap en opzeggen van het lidmaatschap is te vinden in ons huishoudelijk reglement. Deze is hier te lezen/downloaden: huishoudelijk reglement