In een enerverende wedstrijd tussen Brouwer Tuk Steevast Heren 1 en CSV Zwolle werd in Zwolle gestreden om elke punt. Hoewel coach Teun Smit helaas afwezig was, was de volledige selectie aanwezig om een mooie prestatie neer te zetten. CSV, die één plek lager stond op de ranglijst, liet zien dat ze een geduchte tegenstander waren met vooral veel lengte aan het net en veel aanvalskracht. Steevast moest slim spelen en veel servicedruk uitoefenen om CSV te kunnen stoppen.

Dat lukte de eerste set, die voor de heren van Steevast was met een score van 18-25, maar CSV vocht terug en won de tweede set overtuigend met 25-13. Daarna herpakten de Steenwijkers zich en wonnen de derde set met 19-25, maar CSV bleef druk uitoefenen en won de vierde set met 25-21. De laatste beslissende set werd een spannende strijd, waarbij Zwolle uiteindelijk aan het langste eind trok met een score van 15-12.

Hoewel Steevast trots mag zijn op hun spel, verdienen ook de spelers van CSV complimenten voor hun sterke optreden. Het was een leuke wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren. Een speciale dank gaat uit naar Teun Smit, die het team het afgelopen seizoen naar een hoger niveau heeft gebracht en heeft bijgedragen aan de goede sfeer binnen het team. De heren van Brouwer Tuk Steevast zijn geëindigd als vierde in de eerste klasse.

Enerverende wedstrijd Steevast H1 – CSV Zwolle