Gisteravond vond de algemene ledenvergadering plaats. De opkomst bedroeg ruim veertig leden. De sfeer was goed en het bestuur viel algehele instemming te buurt voor haar gevoerde beleid in het seizoen 2021-22. Ook het wel en wee van de diverse commissies passeerde de revue.

Hier en daar vielen vacatures vrij die dringend om invulling roepen. Helaas lukte dat ter vergadering niet om die alle op te vullen. De Technische Commissie mocht zich in speciale aandacht heugen. Dit omdat die al diverse seizoenen lang in dezelfde samenstelling telkens weer met de nodige passie wist te bewerkstelligen, dat elk team speelklaar de competitie in kon gaan. Applaus viel hen vanuit de leden te beurt en een blijk van waardering vanuit het bestuur.

Het werd spannend toen de samenstelling van het bestuur aan de orde kwam. Voor drie aftredende leden moest vervanging komen: een voorzitter, penningmeester en algemeen lid. Er stond slechts één kandidaat tegenover. Na Roberts inhoudelijke uitleg van wat bestuurslid/voorzitter-zijn  inhoudelijk betekent qua tijd en inhoudelijkheid, gingen er -zij het schoorvoetend- enkele handen omhoog. Samen met de zittende bestuurders zullen zij invulling gaan geven aan hun taken binnen het bestuur. Zonder hoofdelijk stemming werd hiermee akkoord gegaan. Dat er mensen zijn opgestaan die zich willen inzetten voor de toekomst van onze vereniging vormde het positieve slotakkoord van de vergadering.

Na afloop was er de gebruikelijke na-vergadering in de kantine.  Ellen Runtuwene dankte hierin Robert Boer en Jan van Leuveren (helaas was Stephanie Stienstra verhinderd) voor hun inzet en verdiensten voor Steevast. Met het heffen van het glas werd de waardering hiervoor onderstreept.

Ledenvergadering Steevast