Na een gezellige teammiddag was het tijd voor de zevende competitiewedstrijd van dit seizoen. Steevast dames 1 moest spelen tegen dames 3 van S.V.M., welke vlak onder hun in de ranglijst staan. Steevast was erop gebrand om te winnen na het verlies van de laatste wedstrijd.

Met een goede sfeer gingen de dames vol goede moed en zelfvertrouwen het veld in. Wat duidelijk effect had, want al snel stonden de dames voor. Steevast zat lekker in het spel, waardoor de tegenpartij niet goed mee kon komen. Hierdoor heeft Steevast de set gewonnen met 25-21.

De tweede set was toch wel het hoogtepunt van de wedstrijd, want deze set is gewonnen met 25-10. Doordat Steevast heerlijk stond te spelen, hadden de dames van S.V.M. totaal geen kans. Meerdere speelsters van Steevast hadden een prachtige service-serie, waar S.V.M. geen antwoord op had, evenals de aanvallen van de kant van Steevast.

Door al twee gewonnen sets werd de sfeer alleen nog maar beter en het was duidelijk dat de dames veel plezier hadden in het spel. Er werd hard gewerkt voor elkaar en door elkaar, waardoor ook de derde set gewonnen werd door Steevast met 25-17.

De winst was dus al in handen van Steevast en dames waren er op gebrand om ook die laatste set binnen te slepen. Echter werd S.V.M. wakker en kwam ook zij in het spel. Er ontstonden mooie rally’s en er waren een paar prachtige reddingen van Steevast. Toch kwam S.V.M. op voorsprong te staan. Steevast heeft alles gegeven, maar trok toch net aan het kortste eind en verloor de set nipt met een stand van 23-25.

Ondanks het verlies van de laatste set heeft Steevat een mooie wedstrijd gespeeld. De dames waren ontzettend blij en hebben na de wedstrijd hun teamdag/avond vervolgd met ‘Wie is de mol’.

Winst voor Steevast Dames 1