Gezien de stand in het klassement werd er een spannende wedstrijd voorspelt. Beide teams vechten voor de zesde positie met gelijk aantal wedstrijden en gelijk aantal punten.
Het begin van de eerste set gaat vrijwel gelijk op. Pas tegen het einde van de eerste set begint s.v. Ens DS 1 te overheersen. Vooral de midaanvallen zorgen ervoor dat Bouwertuk Steevast DS 1 verdedigend te kort komt. De eerste set wordt verloren met 25-19.

De tweede set worden de dames van Steevast weggespeeld met voornamelijk de strakke en harde services. Ondanks veranderingen in formatie qua verdediging trekt Steevast aan het kortste eind met een setstand van 25-13.

Gedurende de derde set herpakt Steevast DS 1 zich. s.v. Ens creëert een gat van ongeveer 4 punten en weet dit het grootste gedeelte van de set vast te houden. Steevast blijft aanvallen maar verliest uiteindelijk ook de derde set met 25-18.

Tijdens de vierde en tevens laatste set wordt er goed gevolleybald door beide teams. Wederom gaat de puntentelling gelijk op in het begin van de set. Waar de servicedruk vanuit s.v. Ens enorm laag is in de eerste helft van de set, bepaalt deze zelfde servicedruk het einde van de vierde set. De vierde set wordt verloren met 25-19 en zorgt totaal voor 4-0.

Ondanks de voorspelling dat het een spannende wedstrijd zou worden, mocht dit niet zo zijn. De revanche laat op zich wachten aangezien deze pas in april wordt gespeeld. Eerstvolgende wedstrijd is een bekerwedstrijd en wordt donderdag 13 december 19:30 in de Waterwijck gespeeld.

Wedstrijd s.v. Ens DS 1 – Brouwertuk Steevast DS 1