Dinsdag 2 april speelde dames 1 uit tegen Vollenhove VVSA d2.
De wedstrijd begon met Nicole en Stephanie op de buiten, Sacha en Pauline op midden, Paula was diagonaal en Kristy de spelverdeler.

Steevast begon met een servicefout, gevolgd door een servicefout van VVSA. De stempel was hierbij gedrukt voor de rest van de wedstrijd.
VVSA maakte het Steevast gemakkelijk door veel servicefouten te maken en aanvallend veel uit te slaan. Steevast daarentegen hoefde geen moeite te doen en speelde constant en scoorde. De eerste set ging met gemak naar Steevast met 16-25.
Steevast had een zeer enthousiaste bank met reservespelers en dit enthousiasme moest Steevast gaan overnemen in het spel voor de 2e set. Dit lukte alleen niet zoals gehoopt. VVSA maakte weer de fouten waardoor Steevast weinig energie kon halen uit de wedstrijd. Door het tekort aan energie, maakt Steevast het zichzelf moeilijk op het eind. VVSA kwam terug van 18-21 naar 22-21 door fouten van Steevast. Steevast gaf de 2e set cadeau aan VVSA door eigen fouten. De set werd verloren met 25-22.
 
De derde set was Lotte spelverdeler en kwam Gloria in het veld op de buiten. Gloria was deze set aanvallend constant en scoorde bij VVSA. Verdedigend liet Steevast veel ballen op de grond vallen, maar kon gelukkig te allen tijde de voorsprong bewaren op VVSA. VVSA maakte weer de fouten en Steevast won de set met 21-25.
De vierde set liepen de beide teams gelijk op, tot het omslagpunt bij 12-12. Kristy begon aan een lange service serie. VVSA had geen antwoord hierop en Steevast stond al snel op een voorsprong van 20-14. De laatste serviceserie werd gemaakt door Gloria. De set werd gewonnen met 14-25.
Steevast heeft in deze wedstrijd niet haar eigen wedstrijd gespeeld, maar door de vele fouten van VVSA toch eenvoudig de wedstrijd gewonnen met 1-3.
De laatste thuiswedstrijd voor VV Steevast dames 1 is aanstaande zaterdag 6 april in de Waterwijck om 18.30 uur. Komt allen, want tijdens en na de wedstrijd zijn er vele prijzen te winnen met de verloting.
VV Steevast – brouwertuk.nl Dames 1: Winst derby Steenwijkerland is voor VV Steevast