Beste leden en ouder(s) en/of verzorger(s) van leden,

 
12 en 13 april is het weer Pasen! De paashaas is dit jaar vroeg gearriveerd en heeft lekkere chocolade paaseitjes achter gelaten bij v.v. Steevast voor de jaarlijkse verkoopactie.
 
Inmiddels zijn de bestellijsten voor de verkoop van de chocolade paaseitjes (200 gram per zakje) tijdens de trainingen uitgedeeld. Van de gemeente Steenwijkerland mogen we vanaf 9 maart de paaseitjes verkopen (zie uitgedeelde vergunning).
 
De bestellijst en het geld moeten donderdag 19 maart ingeleverd worden. Wij zullen donderdag 19 maart vanaf 17:30 tot 21.30 uur in de kantine van de Waterwyck aanwezig zijn om de bestellingen en het geld in ontvangst te nemen. Eventueel is er nog een laatste mogelijkheid om zaterdag 21 maart de bestellingen en geld in te leveren voor aanvang van de wedstrijd van Dames 1 (van 16.00 tot 17.15 uur). Een extra bestellijst kan HIER gedownload worden.
 
De bestelde paaseitjes kunnen op 2 april van 17.30 tot 21.30 uur worden opgehaald in de kantine van de Waterwyck. Mocht je op deze dag niet in de gelegenheid zijn om je bestelling op te halen, regel dan met een teamgenoot dat hij/zij jouw bestelling mee neemt.
 
Zoals bij de meeste leden bekend is, wordt er bij het niet deelnemen aan deze actie een extra incasso in rekening gebracht. Er is geen minimale afname bij deze actie, maar wij hopen dat jullie allemaal zoveel mogelijk chocolade paaseitjes proberen te verkopen en zo bij te dragen aan een financieel gezonde en natuurlijk blije vereniging!
 
Voor het lid dat de meeste chocolade paaseitjes verkoopt is na afloop van de actie nog een beloning af te halen. Heel veel succes met de verkoop!
 
 
Sportieve groet,
Leden van de actiecommissie
Annechien Ponstein, Tiffany Scholte en Gloria Scholte  

 

Verkoop chocolade paaseitjes