Zaterdag 30 November had dames 1 een wedstrijd tegen VC dames 7 in Zwolle. 

De wedstrijd begon met in de basisopstelling: Marieke als spelverdeler, Emma als diagonaal, Annechien en Nicole als passer-loper, Tiffany en Tess als midaanvallers en Annike als libero.  De eerste set ging in het begin gelijk op, maar al snel stond de tegenstander ver voor en verloren de dames helaas met 17-25.

De tweede set stond Daantje erin voor Nicole en de set begon niet goed. De dames stonden al snel achter met 6-0. Ook deze set is verloren met 25-15.

In de derde set kwam Lieke er in voor Tess om Annike even rust te geven. Deze set ging ook niet goed met een eindstand van 25-8.

In de vierde set besloot coach Robin dat er iets drastisch moest gebeuren om er misschien nog een set uit te halen, dus wisselde hij de spelverdeler Marieke in voor Lieke. Marieke kwam erin als diagonaal en verder was de opstelling gelijk. Deze set liep ook niet lekker. Daantje werd nog gewisseld voor Annechien. Toch verloren de dames weer en nu met 25-16.

De dames van Steevast zaten deze wedstrijd niet goed in hun focus en de tegenpartij speelde zeer strategisch met veel scherpe prikballetjes.

Steevast verliest in zwolle