Afgelopen dinsdag moesten de dames van Steevast tegen de koploper Trivia dames 1. Het was een spannende wedstrijd die de dames van Steevast hebben verloren met 3-1.

In de eerste set ging het spel erg gelijk op. De dames van steevast begonnen goed met de opslag serie van de Vries. Er werd goed verdedigd en aangevallen. De dames van Trivia  kwamen met een opslag terug en de pass verliep wat moeilijk bij Steevast. Steevast probeerde nog terug te komen helaas had dat geen baat Trivia heeft deze set met 25-23 gewonnen. In de tweede set waren de dames van Steevast er goed aan het net en dat blijkt, want ze hebben deze spannende set gewonnen met 24-26.

De derde set werd Stegeman ingebracht voor Zoer. Er waren een aantal mooie bloks van Westerhof en vd Staay. De dames waren erg aan elkaar gewaagd. Helaas gingen de dames van Trivia ervandoor met 25-15. In de vierde set verliep de servicepass niet zo goed en werd er veel geprikt door Trivia, waardoor Steevast met 20-11 achterstond. Ze kwamen nog goed terug, maar niet genoeg Trivia heeft deze set gepakt met 25-18.

Steevast speelt een spannende wedstrijd tegen koploper Trivia