Bij Albert Heijn van Etten start 15 januari een geweldige nieuwe spaaractie. Klanten kunnen namelijk tot en met zondag 11 maart sportplaatjes sparen. Het gaat om de plaatselijke helden van de sportverenigingen vv d’Olde Veste, vv Steenwijk, vv Steenwijker Boys, KV. Noveas, MHC Steenwijk en vv Steevast. In de actieperiode zijn er maar liefst 1376 stickerplaatjes beschikbaar voor iedereen die graag de verzamelalbums vol wil sparen.

Alle stickers worden gespaard in een 3-tal albums , twee albums zijn combinatie albums. De klant krijgt bij iedere € 10,- aan boodschappen een zakje met stickers. Daarnaast krijgt de klant wekelijks bij een aantal actieartikelen ook nog eens GRATIS pakjes met stickers. Hierdoor wordt het sparen nog een stuk aantrekkelijker.

Teun en Martin zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe actie: ‘wij van Albert Heijn van Etten, maar ook de deelnemende sportverenigingen, denken dat het een geweldig verzamelactie wordt waar iedereen met veel plezier voor gaat sparen. Omdat het toch wel heel bijzonder is dat zoveel sportende leden op een stickerplaatje verschijnen, rekenen we erop dat ook de senioren graag zo’n album willen hebben. Het zijn immers ook unieke albums. De samenwerking met de sportverenigingen was geweldig. Mede door hun enthousiasme konden we de actie op deze manier rondmaken.’

De leden van de vereniging(en), die op de foto staan in het album, krijgen voor hun inzet de albums gratis aangeboden. De verzamelalbums worden uitgereikt door de verenigingen. Tevens gaan de overige albums in de losse verkoop voor 4,95 bij Albert van Etten.

Het zal de klanten van Albert Heijn van Etten straks niet ontgaan dat de sportplaatjesactie loopt, want de hele supermarkt wordt volgehangen met prachtige posters en spandoeken. Ook bij de deelnemende sportverenigingen wordt straks volop aandacht besteed aan deze unieke actie. ‘Het belooft een heel spektakel te worden en dan vinden wij het natuurlijk geweldig om de kar te mogen trekken. Bovendien is het een spaaractie waaraan iedereen mee kan doen. Niet alleen de sporters zelf, maar ook opa, oma, andere familieleden en de buren kunnen volop mee sparen. Kortom, het wordt ongetwijfeld een actie met alleen maar winnaars!’

actie steevast

Spaar de sporthelden van Steevast bij AH van Etten