28 februari 2020 stond Steevast D1 tegenover C.S.V. D7 in Zwolle. Eerder dit seizoen speelden ze ook tegen elkaar,  met een uitslag van 3-2 voor Steevast.

De eerste set begon met opslag voor Steevast en al gauw stonden ze 6 punten achter. Toch wisten ze terug te komen tot 10 punten. C.S.V. liet dit niet gebeuren en het stond 14-20 voor C.S.V. Het samen spel van Steevast werd beter en de punten telling gaf 23-23 aan. Helaas wist Steevast zich niet te belonen en verloren ze de set met 24-26.

De tweede set ging gelijk op, maar de concentratie van Steevast werd minder en dit was terug te zien in het spel. C.S.V. wist met de serves meerdere punten te pakken, waardoor ook deze set voor de tegenpartij was. De set eindigde met 15-25.

De derde set ging opnieuw gelijk op. Al gauw liep Steevast weer achter de feiten aan en stond het 7-16 tegen. Robin van Zanten, de coach, vroeg een time-out aan. Maar C.S.V. liet zich niet van z’n stuk  brengen en wist de set met 8-25 te pakken.

Tijdens de vierde set werd Lieke Wellenberg in het veld gezet voor versterking in de pass. In de aanval liet Steevast punten liggen en door de voorgaande sets was de moed in de schoenen gezakt. Voor ze het door hadden was de set afgelopen met 15-25 voor C.S.V.

Steevast begon elke keer de set goed, maar helaas wisten ze elke keer de set net niet te pakken. Hierdoor grepen ze naast de winst en hiermee staan ze nu op de 8e plek met 37 punten.

Rollen nu omgedraaid bij Dames 1 tegen CSV DS7