Zaterdagavond 2 november Dames 1 van Steevast speelt om 18:00 tegen TriVia dames 1. Er zit veel publiek op de tribune en het belooft een spannende wedstrijd te worden.

De scheidsrechter fluit en de eerste set is begonnen. Steevast heeft een mooi samenspel en al snel voelt TriVia zich genoodzaakt om een time-out aan te vragen. Geen bal komt op de grond bij Steevast en de fouten worden door Trivia gemaakt. Zo weet Steevast de 1e set te pakken met 25-15.

De aanvallers Emma en Annechien uit de 1e set worden nu gewisseld voor Nicole en Lieke. De 2e set begint goed voor Steevast. Er worden veel punten gemaakt met de serve, maar even later zwakt Steevast toch af. De set eindigt met 18-25 voor de tegenpartij.

Spelverdeelster Marieke komt verkeerd terecht en gaat er met een enkelblessure vanaf. Gelukkig kan ze later de wedstrijd hervatten

De 3e set begint hetzelfde als het begin van de vorige set. Steevast loopt voor met de punten. In de loop van de set komt spelverdeler Marieke verkeerd terecht en ligt er een paar punten uit. Gelukkig heeft Steevast een reserve spelverdeler en Lieke komt het veld in als spelverdeler. Het team is van slag door dit incident en het is te merken in het spel. Helaas weet Steevast zich niet te herpakken en verliest deze 3e set met 21-25.

De 4e set begint stroef voor Steevast en ze staan al gauw meer dan 10 punten achter. Een time-out haalt niks meer uit. Gedurende de set blijft Steevast op deze achterstand en Trivia is goed op dreef. Heel even komt Steevast nog terug met een paar punten, maar het mag niet meer baten. De laatste set is gespeeld en eindigt met 9-25 voor TriVia.

De wedstrijd eindigt met 1-3 voor Trivia, hiermee staat Steevast nog steeds op de 8e plek. Er viel meer uit te halen voor Steevast. Dit kunnen ze laten zien in de eerst volgende wedstrijd, aanstaande dinsdag tegen VV Voorsterslag.

Onnodige misser voor Steevast