Afgelopen donderdag, 20 september 2018, speelde het nieuwe dames 1 van Steevast hun allereerste (thuis)wedstrijd van het nieuwe volleybalseizoen. De dames spelen dit seizoen in de tweede klasse en speelden tegen het dames 3 van Vovem’90.

De eerste set begon Steevast matig. Vovem had al snel een flinke voorsprong gekregen, omdat Steevast de pass niet onder controle kreeg. Na een time-out herpakte Steevast zich goed en wisten ze nog tot een stand van 18-25 te komen. De tweede set liep vanaf het begin een stuk beter en er ontstonden een aantal mooie rally’s. Uiteindelijk heeft Steevast ook deze set verloren met 21-25.

De derde en de vierde set heeft Steevast mede dankzij een aantal wissels gewonnen. In deze sets hadden de dames meer zelfvertrouwen en lieten de dames hun strijdkracht en wil om te winnen nog meer zien. Met een mooi resultaat, de setstanden waren 25-16 en 25-18.

Na vier sets stond het dus 2-2, dit betekende dat er een vijfde set gespeeld moest worden. De coach van Vovem had zo gewisseld dat alle sterke spelers in het veld stonden. De dames van Steevast konden hier helaas niet voldoende weerstand tegen bieden en hebben de set dan ook verloren met 5-15.

Mooie eerste wedstrijd voor Dames 1 van Steevast