Steevast dames 2 vanwege COVID 19 wel gepromoveerd van de 3e klasse naar de 2e klasse maar geen kampioenschap kunnen vieren vanwege het stopzetten van de competitie. Met een nieuwe sponser start www.brouwertuk.nl Steevast dames 2 dinsdag 15 september de 1e wedstrijd in de 2e klasse tegen S.V.M dames 3.

Opstelling: Vera en Diana mid, Connie, Maaike buiten, Alysa diagonaal, Tjitske spelverdeelster, Danielle wissel.

Het is weer even wennen maar al snel is het weer als vanouds, in de 1e set door goede servicedruk en mooie combinaties in het spel word deze set gewonnen met 25-10.

De 2e set gestart met dezelfde opstelling en in deze set is er sprake van mooie combinaties en vechtlust en word in deze set ook weer een mooie voorsprong opgebouwd. Halverwege de set een wissel Daniëlle voor Maaike. Deze set word gewonnen met 25-15.

Dan volgt de 3e set waarin SVM dames 3 op voorsprong komt en lukt het www.brouwertuk.nl Steevast dames 2 niet meer om terug te komen in het spel van de 2 voorgaande sets, de 3e set word verloren met 12-25.

In de 2e klasse word er 4 of 5 sets gespeeld, dit is even anders dan voorgaande jaren. In de 4e set start Maaike in de basis en  www.brouwertuk.nl Steevast dames 2 bouwt een kleine voorsprong op met servicedruk en aanvallen maar aan het einde van de set bij 20-19 lukt het niet om deze te winnen en gaat de set verloren met 23-25.

Dan volgt de beslissende 5e set. www.brouwertuk.nl Steevast dames 2 komt terug in haar eigen spel en bouwt een voorsprong op en houd deze vast. Setstand 15-9. Toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid in de sporthal en het aanmoedigen bij de wedstrijd. De eerste 3 punten zijn binnen voor www.brouwertuk.nl Steevast dames 2.

Eerste drie punten binnen voor Dames 2!