Dinsdag 15 oktober speelde Steevast Dames 1 in Oldemarkt tegen Dios Dames 2. 

De wedstrijd begon met Marieke de Vries als spelverdeler en Emma Zoer in haar diagonaal. Daantje van der Staay en Nicole Stegeman begonnen op hun positie als passer-loper. Tess Westerhof en Tiffany Scholte als middenaanvallers en wisselenden in het achterveld af met libero Annike van Dam. Aan de kant stonden passer-lopers Annechien Ponstein en Lieke Wellenberg startklaar om in te vallen mocht het nodig zijn. Ook de zwangere spelverdeler Kristy de Boer stond naast het veld voor de nodige support.

De Steevast dames gingen in de eerste set direct goed van start. Er werd lekker gepasst, wat ervoor zorgde dat de dames lekker konden aanvallen. Met goed resultaat, want de dames wonnen de eerste set met overtuiging met een stand van 19-25. 

Een goede start dus, wat de dames nog wat meer zelfvertrouwen gaf. Echter begon Dios steeds meer in de wedstrijd te komen en begon Steevast steeds rommeliger te spelen. De dames gingen steeds meer met het spel van Dios mee in plaats van hun eigen spel. Door meerdere time-outs die coach Robin van Zanten had aangevraagd en meerdere wissels te hebben ingezet hebben de dames zich herpakt. Er kwamen een aantal mooie service-series en wederom mooie aanvallen, waar vooral de midspeelsters werden opgezocht.
Uiteindelijk wist Steevast de tweede en derde set naar zich toe te trekken met 20-25 en 25-27. 

Dat beloofde een spannende vierde set te worden. Alleen werd dit een herhaling van de vorige sets, waarbij Steevast dit keer helaas aan het kortste eind trok. Nieuwe wissels en time-outs voor meer rust in het veld hadden geen nut meer. De einstand van de vierde set was 25-22. 

Ondanks het verlies van de laatste set heeft Steevast toch vier punten in the pocket en stijgen daarmee twee plekken naar boven naar de zesde plek! 

Na meerdere wedstrijden achter elkaar hebben de dames nu even rust, want de volgende wedstrijd is op zaterdag op 2 november om 18.00 uur in Sportcentrum de Waterwyck tegen de nummer één van de competitie: TriVia dames 1 uit Creil. 

Dames Steevast pakken 4 punten in derby tegen DIOS