Vrijdag 1 december speelde Dames 1 van Steevast tegen Dames 2 van Reva in Gorredijk.

 Tijdens de eerste set was de service van Reva sterk en had Steevast hier geen antwoord op. Dit zorgde voor een snelle achterstand. Door Lieke Welleberg te wisselen met Sacha Bosma in het achterveld en dit weer terug te wisselen in het voorveld werd er goed gebruik gemaakt van de wissels en hun kwaliteiten als verdedigster en aanvalster. Deze set werd met 25-9 verloren.

 De tweede set begon sterker. De servicepass kwam beter aan en hierdoor kon Lotte Kiekebos goed spelverdelen. De servicedruk werd verhoogd door Kristy de Boer en er ontstond een voorsprong voor Steevast van 3-13. Er werd mooi gespeeld door beide kanten en Reva liep weer een beetje in. De aanval van Lisa Dokter en Tiffany Scholte zorgden ervoor dat de aanvalsdruk aanwezig bleef en de set werd binnengesleept met 21-25.

 De derde set startte vol goede moed, maar Steevast kon de opslag van Reva niet doorbreken. Kirsten Wever en Nicole Stegeman werden in de verdediging gezet om een oplossing te bieden aan de goede opslag van Reva. De achterstand van 7-17 was te groot en kon niet meer worden goed gemaakt en de set werd met 25-10 verloren.

 In de vierde set kwam een herhaling van de derde set waarbij een grote voorsprong werd gepakt door Reva met de servicedruk. Als gevolg was er weinig spel. Coach Robin probeerde met een time-out bij 20-10 de rust weer terug te laten keren, maar de set werd verloren met 25-11.

 Terwijl de speelsters van Steevast Reva feliciteerden met de 3-1 winst, feliciteerden de speelsters van Reva Steevast met het binnenhalen van hun eerste set van het seizoen. Vanwege de set winst was er feest met bitterballen.

Dames 1 wint eerste set van het seizoen!