7 maart was het zo ver, Steevast mocht gaan strijden tegen bas autowas.

De eerste set begonnen we met Nicole en Daantje op pass-loper, Tess en Tiffany op mid, deze werden achterin gewisseld voor onze Libero Annike, Emma op diagonaal en Marieke op de spelverdeling. De eerste set werd spannend, maar hebben we hem weggegeven met een stand van 19-25.

Bij gebrek aan wissels was de opstelling in de tweede, derde, vierde en vijfde set hetzelfde. Deze set verloren we met 17-25

In de derde set vonden de dames het tijd voor een come back, coach Robin wisselde de 2 midspelers in verband met een lange tegenstander aan de overkant, zo wonnen deze set dan ook met 25-20.

De vierde set maakten de dames het erg spannend en hebben ze flink moeten strijden. Steevast kwam een aantal keer tot setpoint, maar verloor dit aan Bas Autowas. Toen na enige verwarring de bal uit leek te gaan, raakte de tegenstander de bal nog net per ongeluk met de knie aan. Touché, punt voor Steevast. Na deze enigszins komische actie was Steevast weer terug in de wedstrijd en wonnen ze deze set met een stand van 33-31!

Zo werd het dus toch een 5-setter. De dames gingen met goede moed de 5de set in maar wisten deze helaas niet te winnen. Zo werd de wedstrijd verloren met 2-3 voor het team van Bas autowas.

Dames 1 verliest nipt