Afgelopen zaterdag, 25 november was het tijd voor de derde thuiswedstrijd van Brouwer Tuk/ Dames 1. De tegenstander in deze wedstrijd was SNVV dames 2 uit Sint Nicolaasga. De eerste set begon met een sterke service aan de kant van SNVV waar Steevast lastig een antwoord op kon vinden. Door de tegenvallende servicepass bereikte de bal de spelverdeler, Lotte Kiekebos, niet op de juiste manier en was er weinig kans voor het opbouwen van de rest van het spel. Helaas leidde dit tot een tekort aan goede aanvallen en kwam SNVV te goed in hun spel. Uitslag van de set was 3-25.

De tweede set werd begonnen met een aangepaste opstelling. Kristy de Boer nam de spelverdelingspositie op zich, terwijl Kirsten Wever op diagonaal haar vaardigheden mocht laten zien. De inzet van alle speelsters was duidelijk verbeterd in deze set en meerdere reddingen werden uitgevoerd. Ten opzichte van de eerste set zat er duidelijk een stijgende lijn in, maar SNVV was toch te sterk. Uitslag van de set was 7-25.

De derde set werd begonnen met dezelfde opstelling als de tweede set. Deze set ging meteen positiever van start voor Steevast. Vanwege betere servicepasses was er iets meer mogelijkheid om op te bouwen tot een aanval. SNVV had hierdoor in sommige instanties moeite om met een juist antwoord te komen. Door een goede service-serie van Tiffany Scholte kon Steevast iets inlopen op SNVV. Helaas was SNVV uiteindelijk nog net iets te sterk en eindigde de set in 16-25.

In de laatste set werd begonnen met dezelfde opstelling als de afgelopen sets en was er duidelijk meer vertrouwen te zien. Steevast kwam al vroeg op voorsprong door sterk verdedigend werk van invaller Lieke Wellenberg. Jammer genoeg wist SNVV veel ballen te verdedigen en kon Steevast niet ver uitlopen. SNVV had al vanaf de hele wedstrijd een sterke aanval op mid die Sacha Bosma in de laatste set met een paar goede blocks tegen kon houden. Een paar mooie buitenaanvallen van Nicole Stegeman leidden ertoe dat Steevast voor de tweede keer dit seizoen de telling in de twintig zag gaan. De eindstand van de set was 20-25.

Dames 1 komt te laat op gang.