Na een spetterende eerste wedstrijd voor Steevast Dames 1 helaas een 4-0 nederlaag in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. De eerste set begon wel positief met overtuigend volleybal van de dames van Steevast.
De basis bestond uit Marieke, Tiffany, Daantje, Emma, Vera, Lieke en libero Annike. Er werd al snel een voorsprong opgebouwd op de dames van CSV. Deze voorsprong werd verder uitgebreid tot 21-13, maar ook de tegenstanders kwamen beter in de wedstrijd. Deze set werd helaas verloren met 25-23.

De tweede set werd er gestart met dezelfde basisopstelling. De set liep vanaf de start moeizamer dan de eerste set en de dames konden niet goed in hun spel komen. Na een 6-0 achterstand konden de dames het tij deels keren en wisten ze toch nog een aantal punten in de wacht te slepen. Helaas was dit niet voldoende en werd de set afgesloten met een 25-12 verlies.

In de derde set werd Kristy gewisseld voor Emma en Nicole kwam erin voor Daantje. Ondanks dat de set overtuigender begon dan de vorige, wisten de dames nog geen goed gat te slaan in de verdediging van CSV. Ondanks hard werken aan de kant van Steevast, wisten de ervaren dames van CSV goed de gaten in de verdediging te vinden. Deze set werd helaas verloren met 25-16.

De laatste set werd Daantje gewisseld voor Lieke, en de meiden wilden alles op alles zetten om nog een set mee naar huis te nemen. De set startte weer met een voorsprong voor Steevast. De dames wisten deze voorsprong ook lang vast te houden. Toen er wat verslapping optrad in het spel werd er slim gewisseld om meer aanvalskracht aan het net te creëren.  Ondanks deze creatieve wissels was CSV ook in deze set te sterk voor het jonge dames 1 van Steevast. Deze spannende set werd met 27-25 afgesloten.

De volgend wedstrijd wordt op zaterdag 28 september om 18:00 uur  in de Waterwijck gespeeld tegen CSV dames 7

Dames 1 doet zichzelf tekort in eerste competitiewedstrijd