Donderdag 13 december stond de derde bekerwedstrijd voor Brouwertuk Steevast Dames 1 op het programma. De tegenstander was HeVoC ’89 Dames 5.

In het begin van de wedstrijd had Steevast wat moeite om in het spel te komen. Er werden wat fouten gemaakt waardoor HeVoC ’89 op een voorsprong kwam. Op een gegeven moment wist Steevast haar eigen spelletje te spelen waardoor alles beter liep. Er werd goed verdedigd en lekker aangevallen wat resulteerde in een stand van 25-19.
De tweede set begon Steevast veel sterker dan de eerste set. De tegenstander wist geen antwoord te geven op de sterke aanvallen en de servicedruk. Deze set eindigde met een stand van 25-13. Steevast had nu nog 1 set nodig om de wedstrijd te winnen.
In de derde set liep de stand erg gelijk op. HeVoC ’89 kwam weer terug in haar spel en aan de kant van Steevast werden er weer wat foutjes gemaakt. Toch gaf Steevast niet op en bleef zij voor elkaar werken. Deze set werd gewonnen met 25-20.
Brouwertuk Steevast Dames 1 kan door deze 3-0 overwinning terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd en vooruitkijken op de volgende ronde van de beker. De tegenstander voor de volgende bekerwedstrijd is nog niet bekend.
BROUWERTUK STEEVAST DAMES 1 WINT DERDE BEKERWEDSTRIJD